آشنایی با غذاهای ویتنام (hủ tiếu Nam Vang)

به دلیل جمعیت فرهنگی متنوع، نسخه های بی شماری از یک غذای مجزا موضوعی رایج در صحنه غذاهای محلی است. تعداد کمی از ظروف به عنوان نماینده این شهر به عنوان hủ tiếu هستند. این خاستگاه چندگانه (چینی، کامبوج و ویتنامی) دارد و تغییرات و اقتباس های بسیاری را مشاهده کرده است، اما در همه جا مورد استقبال ویتنامی ها قرار گرفته است. از همه بهتر، این کاملاً خوشمزه است!

آشنایی با غذاهای ویتنام (hủ tiếu Nam Vang)

با ما همراه باشید تا با بهترین تور ویتنام سفر کنید.

به راحتی می توانید کاسه ای دلچسب از hủ tiếu Nam Vang (رشته فرنگی برنج پنوماتیک) با رشته های نازک رشته فرنگی برنج را که در آبگوشت استخوان داغ جوشانده شده است پیدا کنید، در صدر میگو، گوشت خوک، تخم بلدرچین و سیر سرخ شده روی چرخ های کوچک در سراسر شهر قرار بگیرید..

گزینه دیگری که نمی خواهید از آن استفاده کنید، hủ tiếu Sa Đéc است، که از استان سابق Sa Sac در Delta Mekong گرفته شده است. این غذای نودل طعم دار همراه با سس شیرین مخصوص، امضای طعم دهنده به منطقه Delta است. هرچه وارد رشته های رشته فرنگی برنج می شوید، تفاوت در بافت جویدنی آنها را مشاهده خواهید کرد. یک بشقاب جوانه و کاهو از لوبیا و یک کاهو یک شیرینی شاد را به هر گونه نیش اضافه می کند.

انتشار: 19 آذر 1398 بروزرسانی: 19 آذر 1398 گردآورنده: faceraz.ir شناسه مطلب: 600

به "آشنایی با غذاهای ویتنام (hủ tiếu Nam Vang)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با غذاهای ویتنام (hủ tiếu Nam Vang)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید