مراقبت های تغذیه ای بچه ها و نوجوانان در روزهای کرونایی

به گزارش فیس راز، مدیر برنامه تغذیه در نوجوانان دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت درباره مراقبت های تغذیه ای بچه ها و نوجوانان در روز های کرونایی توضیحاتی را ارائه داد.

مراقبت های تغذیه ای بچه ها و نوجوانان در روزهای کرونایی

مریم زارعی مدیر برنامه تغذیه در نوجوانان دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفت وگو با خبرنگار ، با اشاره به مراقبت های تغذیه ای بچه ها و نوجوانان در دوران شیوع بیماری کرونا اظهار کرد: در زمان شیوع بیماری کرونا بچه ها و نوجوانان باید سه وعده غذای اصلی کم حجم و دو تا سه میان وعده برای بهبود اشتها مصرف نمایند.

او ادامه داد: توصیه می گردد دانش آموزان در وعده صبحانه از مواد غذایی مانند: تخم مرغ آب پز، شیر کم چرب، عدسی، فرنی، شیربرنج یا حلیم استفاده نمایند. همچنین مصرف مقادیر زیاد مایعاتی همچون: آب، آب میوه طبیعی و آب سبزیجات تازه، چای کم رنگ و آب گوشت یا آب مرغ به منظور دفع سموم و جلوگیری از کم آبی بدن برای بچه ها و نوجوانان مفید است.

مدیر برنامه تغذیه در نوجوانان دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید نمود: بچه ها باید برای تقویت سیستم ایمنی بدن میوه و سبزیجات تازه را به صورت روزانه مصرف نمایند.

زارعی با اشاره به اینکه بچه ها باید از منابع غذایی ویتامین A مانند: تخم مرغ، گوشت، ماهی، جگر، موز و مرکبات استفاده نمایند، ادامه داد: مصرف سبزیجات زرد و نارنجی همچون کدو حلوایی، شلغم، هویج، فلفل دلمه ای زرد و نارنجی باعث تقویت سیستم ایمنی در بدن بچه ها و نوجوانان خواهد شد.

او بیان نمود: مصرف منابع غذایی ویتامین C مانند مرکبات و سبزیجات سبز رنگ، آب نارنج یا آب لیمو ترش تازه همراه با غذا و سالاد سبب افزایش اشتها شده و سیستم ایمنی بدن بچه ها را تقویت خواهد نمود.

زارعی تاکید نمود: در دوران شیوع بیماری کرونا بهتر است دانش آموزان منابع غذایی سلنیوم مانند: تخم مرغ، مغزها، ماهی، میگو، قارچ، موز و برنج قهوه ای را به مقدار کافی مصرف نمایند؛ زیرا مصرف سلنیوم باعث کاهش استرس اکسیداتیو، کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی بدن می گردد.

چاقی زمینه ساز بیماری ها و شریک خوب کروناست

زارعی با اشاره به اینکه آجیل ها منبع خوبی از ویتامین E، روی و سلنیوم هستند، گفت: باید توجه کرد که آجیل ها حاوی مقادیر زیادی چربی هستند و مصرف زیاد آن ها موجب اضافه وزن و چاقی می گردد.

او در سرانجام یادآوری کرد: توصیه می گردد دانش آموزان و بچه ها حداقل در طول هفته دو بار انواع ماهی را مصرف نمایند؛ زیرا ماهی ها دارای امگا 3 هستند و نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 7 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: faceraz.ir شناسه مطلب: 1134

به "مراقبت های تغذیه ای بچه ها و نوجوانان در روزهای کرونایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مراقبت های تغذیه ای بچه ها و نوجوانان در روزهای کرونایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید