نان تست با قارچ خامه ای

به گزارش فیس راز، نان تست با قارچ خامه ای یک غذای بسیار خوشمزه است که می تونید به عنوان پیش غذا و یا حتی صبحانه نیز استفاده کنید.

نان تست با قارچ خامه ای

مواد لازم:

-قارچ 250 گرم

-پیاز 1 عدد

-سیر 1 حبه

-خامه صبحانه 1 پیمانه

-کره به میزان لازم

-آب لیمو یک قاشق

-نان تست

-نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم.

در ابتدا پیاز ها و قارچ ها را خرد کرده و با کمی کره، نمک و فلفل؛ پیاز ها و قارچ ها را تفت دهید تا حدی که آبشان کشیده شود و کمی قهوه ای رنگ شوند. این کار باعث میشود طعم قارچ بیشتر شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید

خامه را کمی بهم بزنید تا بافت آن نرم و یک دست شود و یا اگر غلیظ بود به آن کمی شیر اصافه کنید تا رقیق شود سپس به ماهیتابه خامه را به آرامی و کم کم بیفزایید و صبر کنید تا به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن سس را 5 دقیقه دیگر بهم بزنید تا مواد به خوبی طعم بگیرند. سپس روی نون های سوخاری بریزید و نوش جان کنید

در انتها می توانید از جعفری و یا آویشن تازه به میزان 2 قاشق غذاخوری استفاده کنید. تنها کافیست در مرحله آخر جعفری خرد شده را در سس قارچ، داخل ماهیتابه روی حرارت بریزید و 5 دقیقه صبر کنید تا با هم به خوبی مخلوط شوند و سبزی ها نرم شوند.

همچنین می توانید با اضافه کردن 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان به این سس، بافت آن را یک دست و غلیظ تر کنید و طعم پنیری خوبی به سس بدهید.

منبع: گردشبان
انتشار: 17 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: faceraz.ir شناسه مطلب: 1212

به "نان تست با قارچ خامه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نان تست با قارچ خامه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید