قیمت ایمپلنت دندان (کاشت دندان)

به گزارش فیس راز، قیمت ایمپلنت دندان متفاوت بوده و به عواملی مثل جراحی و جنس یا نوع ایمپلنت بستگی دارد. قیمت ایمپلنت دندان یک واحدی حدودا دو میلیون تومان است.

قیمت ایمپلنت دندان (کاشت دندان)

یکی از روش هایی که برای جایگزین کردن دندان از دست رفته انجام می گردد ایمپلنت است که امروزه با استقبال زیادی هم رو به رو شده است. ایمپلنت دندان همان روش کاشت دندان است که می تواند فضای خالی بین دندان هایتان را پر کند و در نهایت ظاهر زیباتری را برای شما به ارمغان بیاورند. برای آگاهی از روش انجام و همچنین قیمت ایمپلنت دندان با خبرنگاران همراه باشید.

ایمپلنت چیست و چگونه انجام می گردد؟ایمپلنت دندان یک نوع پایه فلزی خاص از جنس تیتانیوم است که با سلول های بدن کاملا سازگار می باشد که توسط دندانپزشک در داخل استخوان فک قرار می گیرد و قسمت تاج و روکش دندان ساخته شده، بر روی پایه های آن قرار می گیرد. بدیهی است که نوع متریال و جنس مواد آن روی قیمت ایمپلنت دندان تأثیرگذار است. این پایه های محکم به عملکرد دندان های مصنوعی و پل ها و نیز روکش های خاص قرار داده شده بر روی آن ها یاری موثر می نمایند و به این ترتیب فرد احساس طبیعی تری در مقایسه با زمانی دارد که از پل ها و دندان های مصنوعی سنتی استفاده می نماید.

ایمپلنت دندان چه مزایایی دارد؟

وجود همه دندان ها در دهان می تواند اعتماد به نفس شما را افزایش دهد. به این ترتیب شما دیگر نگران توجه دیگران به دندان های از بین رفته خود نخواهید بود.

برخی افرادی که دندان های آن ها از بین رفته است رژیم غذایی ضعیفی دارند و به این ترتیب ممکن است سلامت کلی آن ها تحت تاثیر قرار گیرد.

پرشدن فضای خالی بین دندان ها باعث می گردد که شما لبخند زیباتری داشته باشید و این موضوع مخصوصا برای دندان های جلو یکی از بیشترین دلایل مراجعه نمایندگان است.

هنگامی که دندان ها از بین می رود، ناحیه استخوان فک که این دندان ها را نگه می دارد آغاز به از بین رفتن می نماید. ایمپلنت به حفظ استخوان فک یاری می نماید.

چه افرادی برای ایمپلت دندان کاندیداهای مناسبی هستند؟

اولین قدم برای کاشت ایمپلنت دندان دیدار با یک دندان پزشک حرفه ای برای انجام معاینات ضروری است. ارزیابی اولیه در این حالت شامل آنالیز شرایط دهان و دندان های شما و آنالیز کامل سابقه درمانی و مسائل دندان است. افراد مناسب برای ایمپلنت دندان باید شرایط زیر را دارا باشند:
  • لثه های سالم داشته باشد.
  • استخوان کافی برای نگه داشتن ایمپلنت در فک خود داشته باشد. برخی افراد که استخوان فک خود را از دست داده اند نیز می توانند از ایمپلنت دندان استفاده نمایند، اما ابتدا ضروری است استخوان از بین رفته با استفاده از روش های درمانی مناسب تجدید و ترمیم گردد.
  • ضروری است دندان ها و لثه ها به صورت روزانه مسواک زده و نخ دندان کشیده گردد. علاوه بر این دیدار منظم با دندانپزشک در این رابطه از اهمیت خاصی برخوردار است.

قیمت ایمپلنت دندان چقدر است؟

هزینه ایمپلنت دندان متغیر می باشد و بستگی به عوامل متعددی دارد. به طور کلی، قیمت ایمپلنت دندان و یا قیمت کاشت دندان ایمپلنت شامل هزینه جراحی لثه، جایگذاری پایه (آماده سازی ایمپلنت دندان برای دریافت عضو مصنوعی) و بازیابی (جایگذاری روکش) می باشد. به طور متوسط و تقریبی قیمت ایمپلنت دندان یک واحدی را می توان بین دو تا دو میلیون و پانصد هزار تومان در نظر گرفت. هزینه ایمپلنت دندان به موارد زیر بستگی دارد و با توجه به آن ها تغییر می نماید:

در صورتی که عرض استخوان و ارتفاع ان در محلی که ایمپلنت قرار می گیرد کافی باشد، هزینه اضافی بر هزینه ایمپلنت تحمیل نمی نماید. اما در صورتی که استخوان تحلیل رفته باشد و یا شکل و اندازه استخوان کافی نباشد هزینه مرتبط به پیوند استخوان می تواند هزینه ایمپلنت دندانی را افزایش دهد.

انواع ایمپلنت دندانی در برندهای مختلف و در کشورهای مختلف فراوری می گردند که از متداول ترین آن ها می توان به ایمپلنت کره ای، ایمپلنت سوئیسی و ایمپلنت آمریکایی اشاره کرد. قیمت انواع ایمپلنت با توجه به تکنولوژی ساخت آن می تواند متفاوت باشد. به طور مثال، قیمت ایمپلنت کره ای با قیمت ایمپلنت سوئیسی متفاوت است اما بایستی توجه نمود که این تفاوت در قیمت دندان ایمپلنت به معنای تفاوت کیفیت ایمپلنت نمی باشد.

تعداد دندان هایی که جایگزین می شوند بر قیمت ایمپلنت و یا همان نرخ ایمپلنت تاثیر بسزایی دارد. همچنین هزینه ایمپلنت هر دندان متفاوت می باشد. به طور مثال، هزینه ایمپلنت دندان جلو به دلیل توجه ویژه به جنبه های زیبایی دندان های قدامی می تواند با هزینه ایمپلنت یک دندان آسیایی متفاوت باشد.

چرا هزینه کاشت دندان زیاد است ؟

این نوع درمان در مقایسه با درمان های سنتی که در دندانپزشکی انجام می گردد فرق داشته و هزینه های مختلفی را شامل می گردد. با توجه به اینکه هزینه ساخت ایمپلنت جدا بوده و یا قطعات پروتز آن و هزینه لابراتور و روکش ایمپلنت و هزینه دستمزد پرسنل و متخصص جدا بوده باعث زیاد شدن هزینه کلی آن شده است.منبع: setare.com
انتشار: 9 آذر 1399 بروزرسانی: 9 آذر 1399 گردآورنده: faceraz.ir شناسه مطلب: 1384

به "قیمت ایمپلنت دندان (کاشت دندان)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قیمت ایمپلنت دندان (کاشت دندان)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید