آشنایی با غذاهای محلی پاتایا

جهت آشنایی با غذاهای محلی پاتایا در ادامه همراه ما باشید.

آشنایی با غذاهای محلی پاتایا

از سفر با تور پاتایا لذت ببرید.

چائنگ لون (Chaeng Lon): یک غذای محلی است که در آن پودر نارگیل را با دست ورز می دهند و در قالب کوچکی می ریزند؛ سپس آن را در چوبی فرو میبرند و روی زغال می پزند.

هوی چو (Hoi Cho): معروف ترین غذای این منطقه است که مادهای اصلی آن، نوعی خرچنگ دریایی به خصوصی است.خیزران میله های آماده

کائولام (Khao Lam): غذایی اختصاصی و ویژه که از برنج چسبناک، شکر و نارگیل که درون ساقه های مخصوصی که از خیزران ساخته شده، پخته می گردد.

انتشار: بروزرسانی: 22 تیر 1398 شناسه مطلب: 221

به "آشنایی با غذاهای محلی پاتایا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با غذاهای محلی پاتایا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید