اجرام فضایی ممکن بود با سولار اوربیتر برخورد نمایند

به گزارش فیس راز، در شب 10 فوریه و هنگامی که کاوشگر خورشیدی سولار اوربیتر(Solar Orbiter) پرتاب شد پژوهشگران بخش دفاع سیاره ای (Planetary Defence) آژانس فضایی اروپا علاوه بر اجرام عادی متوجه حضور اجرام بالقوه خطرناکی در فضا که در حال گریز از گرانش زمین بودند و ممکن بود با این کاوشگر برخورد نمایند، شدند.

اجرام فضایی ممکن بود با سولار اوربیتر برخورد نمایند

به گزارش خبرنگاران، پس از گذشت 20 ساعت از زمان پرتاب سولار اوربیتر پژوهشگران با مشاهده داده های تلسکوپ اشمیت(Schmidt telescope) در کالار آلتو اسپانیا متوجه حضور اجرامی خطرناک و غیرعادی در فضا شدند.

آژانس فضایی اروپا اکنون با منتشر کردن فیلمی 10 ثانیه ای گفت کاوشگر خورشیدی سولار اوربیتر در آن موقع که این اجرام مشاهده شدند 310 هزار کیلومتر از زمین فاصله گرفته بود و در حال حرکت به سمت سیاره زهره بود. این سنگ های خطرناک در مدار ماه قرار داشتند و میزان روشنایی آنها 250 هزار برابر ضعیف تر ازآنچه با چشم غیرمسلح قابل مشاهده است بود.

سولار اوربیتر

10 فوریه کاوشگر خورشیدی سولار اوربیتر که توسط ناسا و آژانس فضایی اروپا توسعه داده شده بود ساعت 11:03 به وقت منطقه زمانی شرقی(7:33 صبح 21 بهمن به وقت تهران) سوار بر موشک اتلس 5 از پایگاه کیپ کاناورال واقع در فلوریدا پرتاب شد.

پیش بینی می گردد این فضاپیما که به طور مشترک با ناسا توسعه داده شده است، بینش بی سابقه ای درباره جو خورشید، بادهای خورشیدی و میدان های مغناطیسی خورشید در اختیار دانشمندان قرار دهد.

همچنین این کاوشگر، اولین تصاویر از مناطق قطبی ناشناخته خورشید را ثبت خواهد نمود. این کاوشگر خورشیدی قرار است پس از گذر از کنار زهره و عطارد به حداکثر سرعت 245 هزار کیلومتر در ساعت برسد و در مدار 42 میلیون مایلی از سطح خورشید(67.5 میلیون کیلومتر) قرار بگیرد. سولار اوربیتر به 10 ابزار مدرن برای ثبت مشاهدات بی شمار از خورشید و جو آن مجهز است که دانشمندان امیدوارند بعضی از سرنخ های مربوط به آنچه را که باعث ایجاد باد و شراره خورشیدی می گردد، فاش کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 10 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: faceraz.ir شناسه مطلب: 874

به "اجرام فضایی ممکن بود با سولار اوربیتر برخورد نمایند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اجرام فضایی ممکن بود با سولار اوربیتر برخورد نمایند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید