با برترین طرز تهیه شیرینی توت آشنا شوید
به گزارش فیس راز، اول از همه، با شنیدن اسمش شاید اشتباهأ تصور کنید که در پخت آن از میوه و خواص توت استفاده خواهد شد. اما واقعیت این است که قصد داریم تا طرز تهیه شیرینی توت بدون فر را برای شما توضیح دهیم. دستوری آسان که بدلیل شباهت نهایی شیرینی به میوه توت، آن را شیرینی توت نامیده اند. طرز تهیه این شیرینی یک دستورالعمل پخت مخفیانه مخصوص عید نوروز و البته دیگر مناسبت های مجذوب کننده زندگی شما محسوب می گردد.
طرز تهیه شیرینی توت | |
تعداد نفرات | 3 نفر |
زمان آماده سازی | 30 دقیقه |
زمان پخت غذا | 30 دقیقه |
میزان سختی | میانه |
شیرینی توت خانگی و اعلاء
شیرینی های خانگی از جمله مجذوب کنندهیت های مراسم هایی مثل اعیاد هستند. در این بین عید نوروز یکی از اعیاد بی نظیری است که به مناسبت ورود فصل بهار در کشور ما برگزار می گردد. در گذشته رسم بوده که شیرینی های عید در خانه پخته می شدند. از برنجک و نان شیری محلی تا شیرینی توت و انواع و اقسام تنقلات شیرین و شور و خوش طعم که با درنظر گرفتن خواص میوه های مختلف مانند خواص انار تهیه می شدند. البته با درنظر گرفتن هر منطقه و هر شهری، شیرینی ها متفاوت بوده اند. مثلا می توان به طرز تهیه شیرینی توتک اشاره نمود که یک نان محلی محسوب می گردد و اهالی شمیران آن را برای سال نو در کنار آجیل و میوه برای مهمانان سرو می نمایند. در ادامه با مواد اولیه برای طرز این شیرینی همراه ما باشید.
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
بادام خام | 300 گرم |
پودر قند | 150 گرم |
گلاب | 2 الی 4 قاشق غذاخوری |
رنگ خوراکی | یه میزان لازم |
به دلخواه پرک پسته یا بادام یا پودر نارگیل | به میزان لازم |
مراحل و طرز تهیه شیرینی توت رنگی رنگی
بدون شک دنیای مجذوب کننده و عجیب شیرینی ها اگر محدود می شد شاید تا این میزان متنوع و رنگارنگ نبود. طرز تهیه شیرینی خومشزه توت در این مقاله قرار است پرده از اسرار عجیبی بر دارد. رمز و رازهایی که بدون شک با دانستن آنها می توانید یک شیرینی آسان و پرطرفدار را در منزل خود تهیه کنید. نکته اینجاست که تهیه بعضی از شیرینی ها حتی از طرز تهیه توت خشک نیز آسانتر است. درست مانند طرز تهیه شیرینی توت فرنگی و یا شیرینی توت بادام که در ادامه آن را با هم درست خواهیم کرد.
- مرحله اول: ابتدا بادام ها را پوست گرفته و آسیاب کنید. برای پوست گرفتن بادام ها بهتر است آنها را در یک ظرف آب جوش بریزید و درب آن را ببندید. بعد از 15 الی 20 دقیقه به سراغ بادام ها رفته، آنها را از آب جوش خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند. در ادامه با یک فشار دست پوست آنها را از بدنه بادام جدا کنید. بعد از آن بادام های پوست گرفته شده را بر روی یک دستمال نخی قرار دهید تا خشک شده و آب اضافی آنها گرفته گردد.
- مرحله دوم: در مرحله دوم بادام های خشک شده را با پودر قند آسیاب نموده و به خوبی با همدیگر مخلوط کنید. حتی در این مرحله می توانید از پودر شکر دانه ریز نیز بهره ببرید. توجه کنید که اگر در آموزشی با طرز تهیه شیرینی توت با نارگیل روبرو شدید، همان طرز تهیه شیرینی توت بادام این آموزش است که در نهایت آن را در پودر نارگیل می غلطانند. بعلاوه در این مرحله شما می توانید با درنظر گرفتن خواص آلبالو ، از آب این میوه یا شهد آن برای رنگ بخشیدن به شیرینی توت بهره ببرید.
- مرحله سوم: بادام های پودر شده و مخلوط با پودر قند یا پودر شکر را به یک کاسه منتقل کنید. بعد گلاب را ذره ذره یا قاشق قاشق به آن اضافه کنید تا در نهایت یک خمیر نرم داشته باشید. نکته این مرحله این است که هیچگاه نباید گلاب را به یکباره به مخلوط پودر بادام و یا پودر قند خود اضاف کنید. چون این کار سبب می گردد که خمیر شما شل و وارفته باشد.
- مرحله چهارم: در مرحله آخر از طرز تهیه این شیرینی خمیر را به چند قسمت تقسیم کنید و به هر قسمت رنگ های خوراکی اضاف کنید. حتی با لحاظ کردن خواص آناناس می توانید از شربت آن استفاده نموده و آن را با مواد پودر شده، مخلوط کنید. این کار باعث می گردد تا همرنگ و هم طعم شیرینی شما تغییر کند. سپس هر کدام از شیرین ها را در دست گرفته و مانند میوه توت به آن فرم بدهید. در خاتمه از یک خلال پسته بهره ببرید و آن را بر روی شیرینی توت خود قرار دهید. در خاتمه کافی است که شیرینی را در شکر غلتانده و تمام ! شیرینی توت شما آماده شد. بعلاوه این امکان برای شما فراهم است که در مراحل تهیه شیرینی توت، آن را با استفاده از مواد خوراکی رنگ کنید. برای مثال شما می توانید همین روش را برای طرز تهیه شیرینی توت پسته ای نیز بهره ببرید.
نکته آخر برای طرز تهیه این شیرینی خوشمزه
در نهایت از قلم نیاندازید که برای اجرای مو به موی طرز تهیه شیرینی توت بهتر است که از رنگ های طبیعی مانند لبو، زرشک، زعفران، شهد و شربت آلبالو، آناناس، پودر نارگیل، پودر پسته یا آب انار بهره ببرید. تهیه بادام ممکن است کمی گران باشد، به همین علت بادام زمینی نیز گزینه ای مناسب برای تهیه این شیرینی خواهد بود. از قلم نیاندازید که خمیر این شیرینی احتیاج به ورز دادن زیاد ندارد و همین که گلوله های تهیه شده در دستان شما ترک نخورند، کافی است. پودر هل یا وانیل این شیرینی را خوش طعم و خوش عطر نموده و حتی غلتاندن این شیرینی در پودر قند و بادام، می تواند طعمی شیرین تر به آن ببخشد.
یک شهر و یک شیرینی نوروزی
ما در این مقاله کوشش کردیم تا طرز تهیه شیرینی خوشمزه توت را به روشی آسان و گویا برای شما توضیح دهیم. در مقالات دیگر ما به آسانی می توانید طرز تهیه کیک توت فرنگی را نیز مشاهده کنید و با آموزش ها، یک کیک خوش رنگ و لعاب تهیه کنید. از قلم نیاندازید که در زمان تهیه مواد اولیه این شیرینی با استفاده از خرید آنلاین میوه و سایر ملزومات از سرویس خبرنگاران ، به راحتی می توانید در کوتاه ترین زمان ممکن شیرینی خانگی توت را با دستورالعمل ویژه ما تهیه کنید.
منبع: اسنپ فود