طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش ، دستور ساده و خوشمزه
به گزارش فیس راز، همواره سالاد، یکی از پیش غذاهای محبوب محسوب می گردد. البته مقدار فیبر موجود در مواد سالادها، یکی از دلایلی است که انتخاب این نوع پیش غذا را تبدیل به انتخاب مطلوبی می نماید. سالادها و به طور کلی سبزیجات می توانند به هضم بهتر غذا یاری نمایند و این موضوع، فارغ از خوشمزگی این نوع پیش غذا، مسئله مهمی است. البته نباید فراموش کنیم که وجود بسیاری از سس های سالاد، می توانند از مقدار رژیمی بودن سالادها بکاهند. سالادها انواع بسیار مختلفی دارند و سالاد اندونزی با کشمش می تواند یک انتخاب فوق العاده باشد. ما در ادامه طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش را به ساده ترین شکل ممکن توضیح داده ایم.
مواد اولیه لازم در طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش
- کلم قرمز یک فنجان
- کلم سفید دو فنجان
- سوسیس نصف پیمانه
- نخود فرنگی و ذرت نصف فنجان
- سس مایونز نصف فنجان
- خیار شور چهار عدد میانه
- هویج دو عدد
- کشمش اندازه دلخواه
- نمک اندازه دلخواه
- فلفل سیاه اندازه دلخواه
طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش
1. خرد کردن کلم ها
پس از آن که کلم ها را به خوبی شستید، آنها را به شکل رشته ای خرد کنید. برای آنکه بتوانید این کار را سریع تر انجام دهید، یک رنده بزرگ به شما یاری خواهد نمود. پس از اتمام خرد کردن، کلم های سفید و قرمز خرد شده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
2. افزودن نخود و ذرت به سالاد
ضروری است نخود و ذرت مورد احتیاج در سالاد را بپزید. پخت نخود و ذرت زمان زیادی نمی خواهد، اما با این حال می توان از کنسرو های آماده هم استفاده کرد و به این روند سرعت بخشید. از قلم نیاندازید اگر قرار است خودتان آنها را بپزید، ضروری است نخود و ذرت با میزانی نمک پخته شوند.
3. آماده کردن هویج ها
حال نوبت به هویج ها می رسد. برای تهیه این سالاد شما می توانید به دلخواه خود از هویج پخته یا هویج خام بهره ببرید. برای ظاهر مجذوب کننده تر سالادتان، به شما پیشنهاد می کنیم که هویج ها را مانند کلم ها، به صورت رشته ای خرد کنید که این روش، بیشتر با هویج خام سازگار است. درصورتی که تصمیم دارید هویج هایتان را بپزید، از روش بخارپز بهره ببرید.
4. اضافه کردن خیارشور و سوسیس به سالاد اندونزی
سوسیس ها را از قبل با پوست داخل قابلمه آب انداخته و آنها را بپزید. در همین زمان خیارشورها را ریز کنید و پس از پخته شدن سوسیس ها، آنها را رشته برش دهید. وجود سوسیس و خیارشور در طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش، در سالاد شما طعم فوق العاده دلچسبی را ایجاد می نماید.
5. آماده کردن سس سالاد اندونزی با کشمش
برای تهیه سس سالاد اندونزی با کشمش، کافی است در میزان مایونز گفته شده نمک و فلفل بزنید. پس از اضافه کردن ادویه ها به مایونز، آن را آنقدر به هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل گردد. در این مرحله در صورتی که علاقه دارید، می توانید میزانی آبلیمو به سس اضافه کنید.
برای این سالاد و هر سالاد دیگری می توانید هم از سس مایونز آماده بهره ببرید و هم طرز تهیه سس مایونز را در کتاب کاله بخوانید و خودتان در خانه سس مورد احتیاجتان را آماده کنید.
6. افزودن کشمش مرحله خاتمهی در طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش
حال که تمام موادی که احتیاج به پخته شدن یا خرد شدن داشته اند را در طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش استفاده نموده اید، نوبت کشمش است. کشمش های بدون دم را درون مخلوط مواد بریزید و به خوبی، بدون آنکه مواد را له کنید به هم بزنید.
پس از خاتمه این مرحله ضروری است سالاد به مدت دو ساعت در یخچال بماند تا طعم مواد به یکدیگر نفوذ کند. پس از دو ساعت، سالاد اندونزی آماده و قابل سرو است.
نکات مهم برای طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش
معمولا تهیه سالاد امر ساده ای است. اما فارغ از نوع غذا یا پیش غذایی که آماده می کنیم، همواره نکاتی وجود دارد که می تواند آن را تبدیل به انتخاب مطلوب تری کند. اگر شما هم در پی اجرای نکات بهتر تهیه این سالاد هستید، این بخش برای شماست.
کشمش مورد استفاده در طرز تهیه سالاد اندونزی باید از چه نوع کشمشی باشد؟
نمی توان یک قانون کلی برای کشمش مورد استفاده در طرز تهیه سالاد اندونزی معین کرد. اما با این وجود اگر انتخاب خاصی برای کشمش ندارید، به شما کشمش پلویی را پیشنهاد می کنیم. بهتر است پیش از مصرف هر نوع کشمش، آن را به مدت 10 الی 20 دقیقه در آب خیس کنید تا به خوبی نرم گردد.
چطور از قارچ در طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش استفاده کنیم؟
اگر بخواهید کمی سالادتان را مغذی تر کنید و میزانی پروتئین به آن اضافه کنید، قارچ انتخاب خوبی است. قارچ را می توانید به دو صورت خام و کمی تفت داده شده در سالاد اندونزی مورد استفاده قرار دهید.
چطور سالاد قالبی داشته باشیم؟
اگر این سالاد را برای مهمانی تهیه می کنید، می توانید آن را به صورت قالبی تهیه کنید. برای این منظور ابتدا میزانی آب در قالب خود بریزید و سپس یک پلاستیک فریزر نازک را در قالب پهن کنید. آب موجود در قالب به چسبیدن پلاستیک به سطح یاری می نماید. سپس سالاد را سمت خشک پلاستیک بریزید و با پشت قاشق آن را فشار دهید تا تمام نقاط قالب را پر کند. حال با قرار دادن سالاد در یخچال می توانید پس از گذشت مدتی و با جدا کردن پلاستیک، یک سالاد قالبی داشته باشید.
منبع: کتاب کاله