فعالیت 95 هسته فناور در دانشگاه محقق اردبیلی
به گزارش فیس راز، خبرنگاران/اردبیل رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: در حال حاضر 95 هسته فناور در دانشگاه محقق اردبیلی فعالیت می نمایند.

برای سفر با تور پوکت همراه ما باشید.
عزیز حبیبی امروز در آئین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان اردبیل در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: در دو سال اخیر تعداد هسته های فناور در این دانشگاه از 35 مورد به 95 مورد رسیده است که یک جهش مطلوب و مناسبی را نشان می دهد.
وی فعالیت های علمی و پژوهشی را در سطح دانشگاه های استان گسترده و با حمایت استاندار اردبیل دارای جنبه ها و ابعاد مختلف دانست و اظهار داشت: هیچ فعالیتی بدون پژوهش و تکیه بر تحقیقات به ثمر نمی نشیند و بر همین اساس کارکرد علمی و فناورانه در کاهش مدیریت جوامع نیز موثر خواهد بود.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اضافه نمود: در همه کشورهای جهان تصمیم گیری ها بر مبنای پژوهش و تحقیق انجام می گردد اما متاسفانه در کشورمان شاهد بعضی تصمیم گیری های فوری و آنی هستیم که هیچ پشتوانه علمی و پژوهشی ندارند که قطعا چنین تصمیم گیری هایی خسارت های هنگفتی را به همراه دارد.
حبیبی گفت: در دانشگاه محقق اردبیلی حوزه پژوهش و فناوری به جد مورد توجه قرار گرفته و سعی بر این بوده تا در کنار توسعه تحصیلات تکمیلی با همکاری اساتید، پژوهش در حوزه دانشگاه مورد توجه قرار گیرد تا اثرگذاری آن را در توسعه صنعت و کشاورزی ببینیم.
وی شعار سال جاری هفته پژوهش را پژوهش اثربخش، فناوری ارزش آفرین و فراوری ملی اعلام و بیان نمود: ما اگر می خواهیم به اقتصاد دانش بنیان و ابعاد توسعه ای دست یابیم باید به پارک علم و فناوری و توان دانشگاه ها در حوزه پژوهش و فناوری بها داده و زمینه توسعه همه جانبه را در این بخش به وجود آوریم.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: در کنار توسعه و تقویت 95 هسته فناور در استان اردبیل به همت دانشگاه محقق اردبیلی دو پژوهشکده و دو مرکز تحقیقات در این دانشگاه راه اندازی شده تا در خدمت علاقمندان این حوزه باشیم.
حبیبی به تجهیز آزمایشگاه مرکزی دانشگاه محقق اردبیلی به امکانات و تجهیزات مدرن اشاره و اظهار کرد: این آزمایشگاه به عنوان آرانددی بخش خصوصی در جهت توسعه فناوری ها و صنعت استان می تواند نقش آفرینی کند که انتظار می رود بیش از این مورد توجه بخش خصوصی و سرمایه گذاران این بخش قرار گیرد.
جانشین ستاد هفته پژوهش با بیان اینکه یک درصد منابع اقتصادی دستگاه های اجرایی باید صرف پژوهش و حوزه فناوری گردد، اظهار داشت: قطعا تقویت این بخش به کارآفرینی و اشتغال بیشتر یاری خواهد نمود و زمینه برای توانمندسازی جامعه در ابعاد مختلف فراهم می آید.
حبیبی مرجعیت علمی و فناوری دانشگاه ها را به عنوان یک ضرورت یادآور شد و گفت: پژوهش نیروی محرکه توسعه است و قطعا با مشارکت و همدلی بیشتر زمینه توانمندسازی این بخش به راحتی فراهم می آید.
وی توضیح داد: در هفته پژوهش علاوه بر تجلیل از پژوهشگران برگزیده در حوزه های مختلف نسبت به راه اندازی نمایشگاه پژوهش و فناوری استان اقدام کردیم که در مدت چهار روز با موضوع پارک علم و فناوری این نمایشاگه دایر شده و علاقمندان بیشماری از آن بازدید کردند.
منبع: خبرگزاری ایسنا