ورود محققان کشور به فراوری پانسمان های نوین برای بیماران پروانه ای

به گزارش فیس راز، به گزارش خبرنگاران، سیدمهدی طبایی دبیر هفتمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت امروز در نشستی خبری که به صورت آنلاین در جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید، گفت: این کنگره با توجه به شرایط خاص کنونی و پاندمی کرونا به صورت آنلاین و با حمایت اساتید خوب و فعال در این حوزه از 12 تا 14 آذرماه برگزار می گردد.

ورود محققان کشور به فراوری پانسمان های نوین برای بیماران پروانه ای

وی با بیان اینکه این کنگره فرصت خوبی برای بهره مندی پژوهشگران از تجربیات اساتید در حوزه زخم و ترمیم بافت است، گفت: همانند سال های گذشته سخنرانانی از سایر کشورها همچون آمریکا، استرالیا، آلمان، مالزی، لبنان، پاکستان، آفریقای جنوبی در این کنگره خواهیم داشت.

وی تاکید نمود: با توجه به اهمیت موضوع زخم و ترمیم بافت این کنگره برگزار می گردد و آخرین دستاوردهای حوزه زخم های دیابتی و عروقی توسط محققان ارائه خواهد شد.

رئیس پژوهشکده زخم و ترمیم بافت گفت: زخم در کشور ما از جمله موضوعاتی است که به صورت خاص آن پرداخته می گردد زیرا چالش هایی در ترمیم زخم های مزمن وجود دارد که باید به آن توجهات دیگری داشته باشیم زیرا عدم توجه به این موضوع بار مالی به کشور و بار روانی به بیماران وارد خواهد شد.

این متخصص پوست و مو گفت: یک تا دو درصد جمعیت جهان درگیر زخم های دیابتی و عروقی هستند و بر اساس آخرین آمار 6.5 میلیون نفر در آمریکا به این زخم های مزمن مبتلا هستند که این موضوع هزینه ای برابر با 25 میلیارد دلار برای این کشور خواهد داشت.

وی با تاکید بر اینکه البته هنوز آمار دقیقی از تعداد مبتلایان به زخم های مزمن در کشور احصا نشده است، گفت: اما بحث درمان آن به عنوان یک بیماری مهم است زیرا در جامعه جهانی علت هایی همچون اضافه وزن، سبک زندگی، افزایش سن و افزایش تعداد سالمندان بر اهمیت این موضوع می افزاید.

به گفته وی، معمولا زخم های مزمن اندام های تحتانی را درگیر می نماید که این مدل اختلال حرکت قطع عضو و عوارض روحی و روانی بیمار می گردد.

رئیس پژوهشکده زخم و ترمیم بافت با اشاره به برگزاری این کنگره گفت: به واسطه این برنامه می توان فرصت های جدیدی را برای محققان فراهم آوریم و در مورد پاندمی کرونا و افراد مبتلا به زخم های مزمن نیز اطلاعاتی مورد تبادل قرار بگیرد.

طبایی گفت: محور های این کنگره درمان زخم و کرونا و تله مدیسی است که این موضوع مورد توجه جهان نهاده شده است.

وی با اشاره به یکی از نتایج برگزاری کنگره ترمیم زخم در سال گذشته گفت: موضوع پانسمان های زخم بیماران پروانه ای از جمله مباحثی بود که در سال گذشته در این کنگره مورد بحث و آنالیز نهاده شد.

طبایی با تاکید بر اینکه هنوز این پانسمان در کشور فراوری نمی گردد، گفت: از یک سال گذشته پروژه ملی در پژوهشکده زخم با عنوان فراوری پانسمان های نوین برای بیماران EB پیش می رود که امیدواریم در آینده شاهد فراوری این پانسمان ها باشیم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه بیماران پروانه ای در بچه ها خردسال به صورت ژنتیکی وجود دارد که این زخم های مزمن باید با پانسمان های نوین و پیشرفته به صورت روزانه تحت درمان قرار بگیرند. از این رو کشور ما نیز به این حوزه ورود پیدا نموده است.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 9 دی 1399 بروزرسانی: 9 دی 1399 گردآورنده: faceraz.ir شناسه مطلب: 1447

به "ورود محققان کشور به فراوری پانسمان های نوین برای بیماران پروانه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ورود محققان کشور به فراوری پانسمان های نوین برای بیماران پروانه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید