کنسرت آنلاین تنها گزینه نجات هنرمندان از شرایط بد مالی است
به گزارش فیس راز، پوریا اخواص گفت: معتقدم همین که چراغ کنسرت های موسیقی کشور با کنسرت آنلاین خاموش نشود، خود موضوع ارزشمندی است هر چند که این کنسرت ها به لحاظ مادی یاری آنچنانی به هنرمندان نخواهد کرد.
با ما همراه باشید و درباره وبلاگ جمال سیدی بیشتر بدانید.
گروه فرهنگ و هنر خبرنگاران: کنسرت نمایش موسیقایی علمدار چند روزی است اجرایش با همکاری اکستر سمفونیک تهران به خاتمه رسیده است، در این کنسرت نمایش که همراه با دکلمه خوانی چهره هایی چون پرویز پرستویی، داریوش ارجمند و فرهاد قائمیان همراه بود، ارکستر سمفونیک تهران به رهبری بردیا کیارس و خوانندگی پوریا اخواص در کنار این هنرمندان طی چند شب در تالار وحدت حضور داشتند. این کنسرت نخستین اجرایی بود که در دوران کرونا با حضور محدود مخاطبان برپا شده بود به همین بهانه با پوریا اخواص خواننده کنسرت در این خصوص مصاحبه نموده ایم که در ادامه آن را می خوانید.
آقای اخواص در ابتدا در مورد تجربه حضور در کنسرت نمایشی علمدار برایمان بگویید؟
به هر حال برایم حضور در کنار هنرمندان سرشناس حوزه سینما و نمایش یک افتخار محسوب می گردد؛ اما در مورد تجربه ام در پروژه علمدار باید بگویم، تلفیق دو هنر عظیم نمایش و موسیقی همچون راه رفتن بر روی طناب برای هنرمند است، بطوری که هنرمند باید با تمرکز بسیار در تمرینات به بهترین شکل ممکن خود را با سایر اعضای گروه هماهنگ کند تا بهترین خروجی ممکن را ببینیم.
مسلما با توجه به شرایط سخت کرونایی کشور، تمرینات این کنسرت نمایشی با شرایط خاصی روبرو بود، از سختی های تمرین در این شرایط بگویید؟
واقعا شرایط سخت و طاقت فرسایی را تمامی اعضای گروه در حین تمرین پشت سر گذاشتند به عنوان مثال تمامی نوازنده های ارکستر سمفونیک تهران در تمامی لحظات تمرین، ضمن رعایت فاصله گذاری، ماسک را از صورت خود بر نمی داشتند که این موضوع در 2 ساعت تمرین مداوم واقعا شرایط سختی را برایشان رقم زده بود که تمامی هنرمندان پروژه بخاطر به خاتمه رسیدن این کنسرت تمام این سختی ها را تحمل کردند.
در اینجا ضروری است که به یک نکته اشاره کنم و آن اینکه این کنسرت نمایش با هدف کاملاً خیرخواهانه روی صحنه رفت و قرار شده است تمامی عواید فروش این اجرا به مناطق محروم سیستان و بلوچستان تخصیص پیدا کند که همین مسئله به انگیزه های بالای اعضای گروه برای تمرین بهتر بسیار یاری کرد و امیدواریم در این شرایط سخت اقتصادی با این اقدام توانسته باشیم قدمی کوچک برای حل مشکل مردم مناطق محروم سیستان و لوچستان برداریم.
جناب اخواص همانطور که مطلعید کنسرت نمایشی علمدار تنها کنسرتی است که در دوران کرونایی کشور با حضور تماشاگران روی صحنه رفته است، تا چه اندازه خوشبین هستید که این موضوع آغازگر روندی برپایی کنسرت ها در دوران کرونا باشد؟
در وهله اول باید گفت، بدون شک سلامتی مردم همواره برای هنرمندان در اولویت قرار گرفته است و اگر حضور محدود مخاطبان با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی همراه باشد بعید است مسئله ای خاصی رخ دهد؛ اما بنده معتقدم برپایی کنسرت های آنلاین در شرایط فعلی منطقی ترین گزینه ممکن است و امیدوارم کنسرت های آنلاین که چند وقتی است کمرنگ شده است به روزهای اوج باز بازگردد.
اما قبول دارید برپای کنسرت آنلاین به لحاظ اقتصادی، همچون برچایی کنسرت های فیزیکی برای هنرمندان آورده ای ندارد؟
مسلماً همین طور خواهد بود؛ اما معتقدم همین که چراغ کنسرت های موسیقی کشور با کنسرت آنلاین خاموش نگردد، خود موضوع ارزشمندی است هر چند که با این کنسرت ها به لحاظ مادی یاری آنچنانی به هنرمندان نخواهد شد.
سخن خاتمهی:
امیدوارم همه مردم ایران دوران سخت بیماری کرونا را به خیر و سلامتی سپری نمایند و اهالی موسیقی هم به سهم خود در تزریق امید و نشاط به جامعه یاری نمایند هر چند که بسیاری از اهالی موسیقی خودشان به لحاظ اقتصادی و روحی شرایط مساعدی را پشت سر نمی گذارند.
منبع: خبرگزاری دانشجو