حمله وحشیانه به یک مسلمان در کانادا
به گزارش فیس راز، یک مسلمان در کانادا بعد از آنکه توسط دو مهاجم مورد ضرب و شتم قرار گرفته به بیمارستان منتقل شده و بابت آسیب به مغز تحت عمل جراحی قرار گرفته است.

از سفر با تور کانادا لذت ببرید.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، رشد اسلام هراسی و جرائم مرتبط با نفرت علیه مسلمانان در کانادا باعث حمله به یک مرد مسلمان در نزدیکی تورنتو شده است.
به گزارش میدل ایست آی، دو مرد در شهر می سی ساگا، واقع در غرب تورونتو بعد از پرخاشگری علیه محمد ابو مرزوق به او حمله ور شده و او را کتک زدند.
پلیس محلی گفته در حال تحقیق درباره این حمله به عنوان جرم نفرت انگیزانه است. گروه های حامی حقوق مسلمانان در کانادا خشم خود را از این حمله ابراز نموده و خواهان اقدام برای مقابله با اسلام هراسی شده اند.
رئیس شورای ملی مسلمانان کانادا در بیانیه ای گفت: ما به شدت از این حمله وحشتناک مرعوب شده ایم و دعایمان را نثار این فرد قربانی، خانواده اش و جامعه مسلمانانی می کنیم که قطعاً از این جنایت شنیع آزرده خاطر شده اند.
این بیانیه اضافه می نماید: اینگونه اقدامات نفرت انگیز و بزدلانه برای تمامی مردم کانادا که در محکوم کردن جرایم ناشی از بیگانه هراسی و نفرت متحداند، زشت و زننده است.
رسانه های محلی کانادا گزارش داده اند ابومرزوق در حال بازگشت از گردش با همسر و دو دخترش بود که دو مرد آغاز به فحاشی به او کردند. او برای صحبت کردن به دو مرد نزدیک شد، اما آنها به او حمله ور شدند.
همسر ابو مرزوق گفته که مهاجمان فریاد می زدند: عرب های لعنتی. تروریست ها!.
ابومرزوق برای درمان به بیمارستان منتقل شد و به دلیل آسیب به مغز، تحت عمل جراحی قرار گرفته است.
منبع: تسنیم