طرز تهیه بیف استراگانف فرانسوی با سس سفید
به گزارش فیس راز، بیف استراگانف فرانسوی غذای لذیذی است که به سرعت آماده شده و به همراه پاستا، برنج و یا نان سرو می شود. طرز تهیه بیف استراگانف بسیار آسان است.
بیف استراگانف یک غذای بین المللی و بسیار پر طرفدار است. این غذا که ماده اصلی آن گوشت قرمز است، در کشورهای مختلف به سبک های کم و بیش متفاوتی تهیه می شود. برای مثال بیف استراگانف روسی با بیف استراگانف فرانسوی در برخی جزییات متفاوت هستند اما هر دو لذیذ و خوشمزه اند.
شاید اسم عجیب و طولانی این غذا شما را بترساند به طوری که؛ فکر درست کردن آن را هم نکنید اما جالب است بدانید که بیف استراگانف فرانسوی علاوه بر خوشمزه بودن، بسیار آسان بوده و با مواد اولیه کم، در مدت خیلی کوتاهی آماده می شود.
بیف به معنای گوشت است و شما برای تهیه بیف استراگانف فرانسوی می توانید از هر نوع گوشت قرمز استفاده کنید اما در دستور اصلی، بیف استراگانف فرانسوی با گوشت گوساله تهیه می شود.
مواد لازم برای تهیه بیف استراگانف فرانسوی
گوشت گوساله | 300 گرم |
پیاز متوسط | 2 عدد |
شیر | 1/2 لیوان |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
قارچ | نیم کیلو |
آرد | 1 ق غذاخوری |
طرز تهیه بیف استراگانف فرانسوی
- ابتدا گوشت را به صورت نوارهای باریک برش بزنید.
- پیازها را به شکل خلالی خرد کرده و با مقداری روغن یا کره تفت دهید. (قطعا استفاده از کره، این غذا را لذیذتر و البته پرکالری تر می کند.)
- وقتی پیازها به رنگ طلایی درآمدند، مقداری فلفل و زردچوبه به آن ها اضافه کرده و باهم تفت دهید.
- گوشت های برش داده شده را به پیاز و ادویه جات اضافه کنید و تفت دهید.
- سپس 1 تا 2 لیوان آب روی آن ها بریزید و شعله را کم کرده، درب تابه را ببندید و اجازه دهید گوشت پخته شود.
- در این فاصله، قارچ ها را برش بزنید و با مقداری کره تفت دهید.
- بعد از حدود 15 دقیقه، به مواد نمک اضافه کرده و قارچ های تفت داده شده را به آن ها اضافه کنید.
- در ظرفی دیگر با آرد، شیر و مقداری نمک و فلفل، سس سفید آماده کنید.
- در نهایت، سس سفید را روی مواد ریخته و شعله را بسیار کم کنید تا طعم مواد باهم ترکیب شود.
- می توانید قبل از سرو، مقداری خامه به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. بیف استراگانف فرانسوی با خامه بسیار لذیذتر است.
- بیف استراگانف را می توان با پاستا، برنج یا نان و همراه با چیپس خلالی یا سیب زمینی سرخ شده سرو کرد.
گروه آشپزی خبرنگاران
منبع: setare.com