طرز تهیه سالاد نودل تند

به گزارش فیس راز به نقل از ایران کوک،سالاد نودل سالم و خوشمزه با فلفل دلمه ای های رنگی ظاهر جذابی دارد و به سفره های شما زیبایی خاصی می بخشد. فلفل های قرمز هم آن را تبدیل به سالاد محبوب طرفداران غذاهای تند می کند. سالاد نودل تند را می توانید به عنوان یک وعده غذایی سبک مصرف کنید یا در کنار غذاهای دیگر سرو کنید.

طرز تهیه سالاد نودل تند

مواد لازم سالاد نودل

نودل خشک200 گرم
فلفل دلمه ای قرمز1 عدد
فلفل دلمه ای زرد1 عدد
سیر2 حبه
فلفل تند قرمز2 عدد
کنسرو ذرت شیرین200 گرم
پیازچه1 دسته
بادام زمینی شور2 قاشق غذاخوری
لیموترشکوچک 2 عدد
روغن زیتون3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد نودل تند

  1. ابتدا نودل را به مدت 20 دقیقه در آب گرم بخیسانید. در این مدت، داخل فلفل دلمه ای ها را خالی کنید و آنها را به شکل خلالی خرد کنید. پوست سیر را بکنید و آن را خیلی ریز خرد کنید. در انتها فلفل های تند را هم خرد کنید.
  2. کنسرو عدس را آبکشی کنید و بشویید. ساقه پیازچه ها را کمی کوتاه کنید و آنها را به شکل ریز خرد نمایید. مغز بادام زمینی را هم تکه تکه کنید.
  3. قابلمه بزرگی از آب را بجوشانید. نودل ها را از آب خارج کنید و داخل آب در حال جوش بریزید. حدود دو دقیقه صبر کنید تا نودل ها نرم شوند. سپس نودل را آبکشی کنید و داخل کاسه آب سرد بریزید تا خنک و آماده مصرف شود.
  4. یک قاشق روغن زیتون را در یک تابه بزرگ داغ کنید، سپس ترکیب فلفل و سیر را داخل روغن بریزید و چند دقیقه ای تفت بدهید تا زمانی که فلفل ها کمی نرم شوند.
  5. نودل را آبکش کنید و محتویات تابه را روی آن بریزید. ذرت و پیازچه را هم با آن ها مخلوط کنید. روغن زیتون باقی مانده را هم اضافه کنید و در آخر آب لیموها را بگیرید، روی سالاد نودل بریزید و خوب مخلوط کنید.
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 16 آبان 1399 بروزرسانی: 16 آبان 1399 گردآورنده: faceraz.ir شناسه مطلب: 1333

به "طرز تهیه سالاد نودل تند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد نودل تند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید