فوت و فن پخت پاستا به روش ایتالیایی (تور ایتالیا ارزان)

به گزارش فیس راز، پخت پاستا مشکل نیست و در زمان کوتاهی آماده می گردد اما توجه به فوت وفن پخت را نباید فراموش کرد تا از طعم آن لذت برد.

فوت و فن پخت پاستا به روش ایتالیایی (تور ایتالیا ارزان)

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا ارزان از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

به گزارش خبرنگاران، امروزه پاستا یکی از غذاهای محبوب و پرکاربرد در تمام جوامع است و با انواع سس سرو می گردد. پخت این غذا مشکل نیست و در زمان کوتاهی آماده می گردد اما توجه به فوت وفن پخت را نباید فراموش کرد تا از طعم آن لذت برد. در ادامه این مطلب، به نکاتی برای پخت پاستا اشاره خواهیم کرد که در بهبود طبخ این غذا اثرگذار هستند که به ترتیب عبارتند از:

انتخاب مواد باکیفیت

گرچه این توصیه بدیهی به نظر می رسد اما همواره باید مورد توجه باشد زیرا تاثیر جدی در طعم و مزه غذا دارد. هنگام خرید دقت کنید که مدت زیادی از تهیه و بسته بندی پاستا نگذشته باشد.

بعلاوه، بهتر اینکه پاستا با آرد سمولینا انتخاب گردد. در خصوص روغن نیز باید دقت داشت زیرا روغن زیتون فرابکر بهتر از روغن گیاهی خواهد بود.

پرهیز از پخت طولانی مدت

توصیه دیگر برای اینکه پاستا طعم دلچسبی داشته باشد آن است که نباید بیش ازحد بپزد. یکی از اشتباهات رایج این است که پاستا پس از پخت کامل آبکش می گردد در حالی که آغشته شدن با سس موجب نرمی پاستا خواهد بود. ایتالیایی ها پاستا را زمانی که کمی خشک است، آبکش می نمایند تا حالت خمیری پیدا نکند.

سس متناسب با پاستا

نوع سس در طعم پاستا تاثیر دارد و باید مکمل غذا باشد. سس های با پایه گوجه فرنگی با بیشتر انواع پاستا همخوانی دارد اما سس های با پایه خامه برای انواع پاستا ظریف مناسب است.

سرآشپزهای ایتالیایی برای پاستا کوتاه مانند پنه سس های غلیظ و برای اسپاگتی سس مارینارا یا آلفردو را توصیه می نمایند. بعلاوه سس باید به آرامی و با حرارت ملایم حدود یک ساعت پخته گردد تا طعم مناسبی پیدا کند. در صورتی که سس خیلی غلیظ باشد افزودن کمی آب ضروری است.

اهمیت تزئین غذا

یکی دیگر از اصول موفقیت سرآشپزهای ایتالیایی، تزئین زیبای غذاست. در واقع، تزئین غذا و سرو سس به برترین شکل می تواند در لذت از طعم پاستا نیز موثر باشد.

نکته جالب اینکه در ایتالیا حتما از سبزیجات تازه برای تزئین پاستا استفاده می گردد. پونه کوهی و ریحان انتخاب های مرسوم هستند اما می توان خلاقیت به خرج داد و انواع سبزیجات را انتخاب کرد.

  • چی بپزم ؟ | 10 روش آسان برای تهیه نودل و ماکارونی

منبع: سلامت

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 1 مهر 1401 بروزرسانی: 1 مهر 1401 گردآورنده: faceraz.ir شناسه مطلب: 2238

به "فوت و فن پخت پاستا به روش ایتالیایی (تور ایتالیا ارزان)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن پخت پاستا به روش ایتالیایی (تور ایتالیا ارزان)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید