طرز تهیه گیروس مرغ (یونانی)

به گزارش فیس راز، در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای یونانی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه گیروس مرغ (یونانی)

امروز قصد داریم طرز تهیه گیروس مرغ (یونانی) را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز

فیلۀ مرغ 300 گرم

آویشن یک دوم قاشق چایخوری

سیر له نموده 2-3 حبه

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری

فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری

نمک یک دوم قاشق چایخوری

روغن مایع 5 قاشق سوپخوری

پیاز 1 عدد

طرزتهیه:

فیلۀ مرغ را به شکل نوار های باریک برش دهید.

آن گاه با آویشن، سیر، آبلیمو، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک مزه دار کنید و یک شب در یخچال استراحت دهید.

سپس در تابۀ مناسبی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا کمی سبک و طلائی گردد.

اینک فیلۀ مرغ مزه دار نموده را بیفزائید و اجازه دهید تا کاملا پخته و برشته گردد.

اکنون گیروس مرغ را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با سس دلخواه بیارائید.

انتشار: 23 شهریور 1404 بروزرسانی: 23 شهریور 1404 گردآورنده: faceraz.ir شناسه مطلب: 1923

به "طرز تهیه گیروس مرغ (یونانی)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گیروس مرغ (یونانی)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید