این گزینه های غذایی را جایگزین مولتی ویتامین ها کنید

به گزارش فیس راز، این که مصرف میوه ها و سبزیجات منجر به جلوگیری از خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سکته مغزی، بعضی سرطان ها و حفظ وزن در محدوده سالم می گردد، ثابت شده است ولی چنین ادعایی هنوز در خصوص مکمل های غذایی یا همان مولتی ویتامین ها ثابت نشده است.

این گزینه های غذایی را جایگزین مولتی ویتامین ها کنید

به گزارش خبرنگاران، محققان و متخصصان تغذیه بر این نکته توافق دارند که شاید مصرف مولتی ویتامین ها در بعضی موارد ضروری باشد اما راه دستیابی به مواد مغذی به وسیله مصرف مداوم آنها نیست و بهتر است سفره غذایی خود را با انواع میوه و سبزیجات رنگارنگ کنید:

انواع سیب: سیب ها سرشار از مواد معدنی، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها هستند و اینطور ثابت شده که مصرف روزانه سیب، احتیاج شما به داروهای تجویزی را کاهش می دهد.

سیب دارای فیبر زیاد است؛ بخصوص فیبر محلول که می تواند قند و کلسترول خون را تنظیم کند. سیب همچنین منبع خوبی از پتاسیم است که برای کاهش فشار خون تاثیر زیادی دارد.

مواد مغذی موجود در انواع سیب شما را در برابر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی مصون می نماید. ضمن این که خطر ابتلا به بعضی سرطان ها از جمله سرطان ریه را کاهش می دهد. مصرف سیب با کاهش خطر ابتلا به آلزایمر و آسم همراه است.

آجیل: انواع آجیل منبع چربی های سالم، پروتئین، فیبر و آنتی اکسیدان ها هستند. بر اساس مطالعات، بعضی از انواع آجیل، حتی از غذاهای گیاهی آنتی اکسیدان بیشتری دارند.

مصرف منظم آجیل با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی ارتباط مستقیم دارد ضمن این که منجر به کاهش مرگ و میر در زنان بعد از سنین یائسگی می گردد.

توت ها: رنگهای متنوع انواع توت ها نشانه وجود آنتوسیانین در آنها است که یک ماده شیمیایی گیاهی محسوب می گردد و خواص زیادی برای سلامت دارد.

توت ها همچنین منبع فیبر، ویتامین ب، پتاسیم و ویتامین سی هستند. نشان داده شده که آنتوسیانین ها برای مبارزه با سلول های سرطانی مفید هستند و به جنگ التهاب می فرایند.

به عنوان مثال ترکیبات موجود در زغال اخته منجر به جلوگیری از پوکی استخوان می گردد، کلسترول بد را پایین می آورد و منجر به سرکوب عوامل رشد تومور می گردد.

سبزیجات کریستالی: مصرف این سبزیجات از قبیل کلم بروکسل، کلم بروکلی، تربچه و ... با کاهش خطر ابتلا به بعضی سرطان ها ارتباط دارد.

به گزارش موسسه ملی سرطان در آمریکا، مصرف این سبزیجات منجر به غیر فعال کردن و مرگ سلول های سرطان زا شده و از آسیب های اولیه به دی ان آ جلوگیری می نماید.

علاوه بر کاهش خطر ابتلا به سرطان، این سبزیجات منابع غنی از فیبر، مواد معدنی و ویتامین ها از جمله ویتامین کا، ویتامین ب، ویتامین سی، ویتامین ای، پتاسیم، و سلنیوم هستند.

تخم مرغ: به دلیل داشتن کلسترول بالا، همچنان ترس از مصرف زیاد آن وجود دارد ولی در سال های اخیر ثابت شده که تخم مرغ یک منبع غذایی بسیار سالم است.

مطالعات نشان داده که مصرف بیش از یک عدد تخم مرغ در روز نه تنها خطر ابتلا به بیماریهای قلبی یا سکته را افزایش نمی دهد، بلکه منجر به افزایش سطح کلسترول خوب می گردد.

تخم مرغ همچنین شامل تمام اسید امینه های ضروری برای تامین پروتئین بدن است و منبع خوبی از ویتامین آ، ویتامین ب، آهن، سلنیوم، کولین و ید محسوب می گردد.

منبع: ایرنا

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 12 تیر 1400 بروزرسانی: 12 تیر 1400 گردآورنده: faceraz.ir شناسه مطلب: 1781

به "این گزینه های غذایی را جایگزین مولتی ویتامین ها کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این گزینه های غذایی را جایگزین مولتی ویتامین ها کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید