نان تورتیلای گل کلم؛ بدون آرد، بدون گلوتن و کم کربوهیدرات

به گزارش فیس راز، در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه نان تورتیلای گل کلم را به شما عزیزان آموزش دهیم.

نان تورتیلای گل کلم؛ بدون آرد، بدون گلوتن و کم کربوهیدرات

به گزارش، نان تورتیلای گل کلم ممکن است شما را شوکه کند؛ نانی که بدون استفاده از آرد و با گل کلم درست می گردد. این نان به دلیل استفاده از این سبزی، پرفیبر و سیر نماینده است در حالی که از هیچ ماده کربوهیدراتی استفاده نمی کند. همراهی این نان با تخم مرغ به عنوان یک منبع پروتئینه، آن را مقوی می سازد.

نگران نباشید و اخم نکنید. این نان ها اصلا بد مزه نیستند. آن ها عجیب هستند، اما در عین حال شگفت انگیز و دوست داشتنی هم هستند. تورتیلای گل کلم مزه ای شبیه به تورتیلای آرد یا ذرت ندارد.

مزه آن ها متفاوت است، اما جایگزین ساده و مناسبی برای غلات هستند و همانطور خوب هستند. من جزو افراد دنبال نماینده رژیم پالئو نیستم اگر چه زمانی دوست داشتم این کار را انجام دهم، اما به طور جدی به آن نگاه نکردم. این نان در رژیم غذایی پالئو قرار می گیرد یعنی نانی بدون غله.

افرادی که رژیم پالئو را دنبال می نمایند بر چند نوع هستند؛ بعضی از آن ها با حذف غلات به دنبال کاهش وزن هستند. بعضی از آن ها دچار مسائل گوارشی و آلرژی های غذایی همانند سلیاک هستند. بعضی هم به دلیل داشتن دیابت سعی می نمایند از غلات که منبع کربوهیدرات هستند، خودداری نمایند.

نان تورتیلای گل کلم شاید بتواند همه خواسته های این افراد را برآورده کند. شما یک نان خوشمزه خواهید داشت که خالی از همه آن کربوهیدرات های ناخواسته و غلات آلرژی زاست. من هم فکر می کنم شاید یکی از دلایل التهاب در پوست صورتم، خوردن همین غلات باشد که البته دقیقا نمی دانم.

درست کردن این نان شاید کمی سخت به نظر برسد، اما مطمئنان لذت بخش است. برای اینکه این نان را درست کنید باید گل کلم را تبدیل به غله ای کنید که بافت نان را تشکیل می دهد و برای این کار باید آن ها را خرد کرد و در غذاساز ریز کرد تا چیزی شبیه به بلغور باشند. این مدل را برنج گل کلم هم می گویند. وقتی که گل کلم به این حالت درآمد آن را در مایکروفر بگذارید تا نرم گردد. اگر مایکروفر ندارید، آن را روی گاز بخارپز کنید.

وقتی گل کلم پخته شد، باید رطوبت آن بطور کامل از بین برود. به همین منظور آن را در یک پارچه نخی یا تنظیف ریخته و آن را به آرامی فشار دهید تا رطوبت گل کلم خارج گردد. این مرحله مهم است. گل کلم پخته و آب گرفته را با سایر مواد مخلوط نموده و آن را خمیر می کنید.

یکی از موادی که با گل کلم مخلوط می گردد، تخم مرغ است؛ اگر گیاهخوار هستید و یا به تخم مرغ آلرژی دارید، فلکس اگ یا همان جایگزین تخم مرغ با تخم کتان را به جای آن بهره ببرید. مخلوط را به شکل نان تورتیلا درآورید و در فر گرم شده بپزید. پس از خنک شدن برای برشتگی نهایی آن ها را در ماهیتابه گرم قرار دهید تا هر دو سوی آن برشته گردد.

این نان را می توان برای صبحانه همراه با پنیر ذوب شده همانند یک کوئسادیلا استفاده کرد و یا همانند تاکو چند نوع ماده غذایی خام و پخته را در آن قرار دهید. من ترجیح می دهم آن را همراه تخم مرغ صبحانه مصرف کنم.

سر گل کلم: 3/4 یک عدد عظیم (یا دو پیمانه برنج گل کلم)

تخم مرغ: 2 عدد (یا فلکس اگ برای گیاهخواران)

گشنیز: 1/4 پیمانه خرد شده

لیموی متوسط: 1/2 یک عدد

نمک و فلفل: مقداری برای مزه

1. فر را با حرارت 185 درجه سلسیوس روشن کنید و کف یک سینی فر را با کاغذ بپوشانید.

2. گل های گل کلم را جدا کنید و به قطعات کوچکی برش بزنید، تکه ها باید یکدست و هماهنگ باشند. آن ها را در غذاساز بریزید و خرد کنید تا زمانی که شبیه به دانه های بلغور شوند. در نهایت باید 2 پیمانه گل کلم داشته باشید.

3. گل کلم را در کاسه ای مناسب مایکروفر بریزید و به مدت 2 دقیقه در مایکروفر قرار دهید سپس بهم زده و 2 دقیقه دیگر هم بگذارید در مایکروفر باشند. یک بخارپز هم به این منظور خوب است. گل کلم پخته را داخل یک پارچه نخی تمیز یا پارچه تنظیف بریزید و به آرامی فشار دهید تا مایع داخل آن تا جایی که می گردد، از داخل آن خارج گردد. مراقب باشید که دست تان را نسوزانید. می توانید موقع این کار از دستکش ظرفشویی تمیز بهره ببرید تا دست تان نسوزد.

4. داخل کاسه ای متوسط، تخم مرغ ها را با همزن سیمی بهم بزنید. گل کلم، گشنیز، آب لیموترش، نمک و فلفل را اضافه کنید. آن ها را مخلوط کنید تا زمانی که ترکیب شوند. از دست هایتان بهره ببرید و آن ها را روی کاغذ روغنی به شکل 6 عدد نان تورتیلا درآورید.

5. آن ها را در فر به مدت 10 دقیقه بپزید، با دقت نان را برگردانده و دوباره در فر به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید یا تا زمانی که کاملا پخته گردد. پس از انجام این مرحله آن ها را روی توری شیرینی پزی بگذارید تا کمی خنک شوند.

6. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. تورتیلای پخته را داخل ماهیتابه بگذارید، کمی به سمت پایین فشار دهید و به مدت 1 تا 2 هر طرف را گرم نموده تا برشته گردد. این کار را برای تورتیلا های دیگر هم انجام دهید.

می توانید از این نان برای انواع ساندویچ رپ بهره ببرید. یا با استفاده از پنیر ذوب شده کوئسادیلا درست کنید. یا با ریختن برنج پخته، گوشت و یا سویا و همچنین گوجه و خیار و سایر اقلام تاکو با آن ها یک ساندویچ تاکو درست کنید.

می توانید آن ها را در پلاستیک دو لایه گذاشته و فریز کنید. برای استفاده دوباره هم پس از ماندن در دمای اتاق و نرم شدن، آن ها را در ماهیتابه گرم کنید تا برشته شوند.

این دستورالعمل برای افراد مبتلا به دیابت، افراد مبتلا به بیماری سلیاک و کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند، خوب است.

منبع: برترین ها

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 23 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: faceraz.ir شناسه مطلب: 1004

به "نان تورتیلای گل کلم؛ بدون آرد، بدون گلوتن و کم کربوهیدرات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نان تورتیلای گل کلم؛ بدون آرد، بدون گلوتن و کم کربوهیدرات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید