طرز تهیه زولبیای ترد و خوشمزه به روش قنادی

به گزارش فیس راز، در ایام ماه رمضان هر طرف را که نگاه می کنیم، خوراکی های خوشمزه مخصوص این ایام را می بینیم. زولبیا و بامیه اصلی ترین عضو سفره ماه رمضان هستند که با طعم شیرین و مطبوعی که دارند، کام ما را در این ایام شیرین می نمایند. در این برنامه قصد داریم طرز تهیه زولبیا را به شما آموزش می دهیم که ترد، خوشمزه و بسیار ساده است و به شما قول می دهیم که با چشیدن طعم آن، دیگر به سراغ زولبیای آماده بیرون نخواهید رفت.

طرز تهیه زولبیای ترد و خوشمزه به روش قنادی

مواد لازم برای زولبیا

  • نشاسته گل: 1 پیمانه سرخالی
  • ماست چکیده ترش: دو سوم پیمانه
  • آرد شیرینی پزی: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
  • گلاب: 3 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم نموده: 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • شربت بار: 1 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری

مواد لازم برای شربت بار

  • شکر: 2 پیمانه
  • آب: یک پیمانه
  • هل: 3 عدد
  • زعفران دم نموده: 2 قاشق غذاخوری
  • جوهر لیمو: یک سوم قاشق چای خوری
  • آب لیمو ترش تازه: 1 قاشق چای خوری
  • گلوکز: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • گلاب: 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه زولبیا

  1. برای تهیه شهد یا شربت بار برای زولبیا، ابتدا آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید به آرامی و بدون هم زدن به جوش بیاید. وقتی نیمی از شکر حل شد، جوهر لیمو را اضافه کنید و به آرامی با یک قاشق چوبی شهد را هم بزنید.
  2. هل کوبیده شده، زعفران دم نموده، گلوکز مایع و گلاب را به شهد اضافه کنید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر به آرامی بجوشد تا آماده گردد.
  3. برای تهیه خمیر زولبیا، نشاسته و ماست چکیده را با هم مخلوط کنید و سپس زعفران دم نموده، گلاب، روغن مایع و یک قاشق غذاخوری از شربت بار را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یک دست گردد.
  4. بعد از یک دست شدن خمیر، آرد شیرینی پزی، بکینگ پودر و وانیل را به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید.
  5. اجازه دهید خمیر با درب بسته برای یک ساعت استراحت کند.
  6. خمیر زولبیا را داخل یک ظرف سس پمپی یا قیف شیرینی پزی بریزید و سپس آن را داخل روغن داغ ریخته و فرم دهید.
  7. وقتی دو طرف زولبیاها طلایی شد، آن ها را داخل شربت بار داغ بریزید و سپس داخل آبکش قرار دهید تا شهد اضافی از آن ها خارج گردد.
  8. نوش جان.
منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 2 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 2 اردیبهشت 1404 گردآورنده: faceraz.ir شناسه مطلب: 2514

به "طرز تهیه زولبیای ترد و خوشمزه به روش قنادی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه زولبیای ترد و خوشمزه به روش قنادی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید