طرز تهیه زولبیای ترد و خوشمزه به روش قنادی
به گزارش فیس راز، در ایام ماه رمضان هر طرف را که نگاه می کنیم، خوراکی های خوشمزه مخصوص این ایام را می بینیم. زولبیا و بامیه اصلی ترین عضو سفره ماه رمضان هستند که با طعم شیرین و مطبوعی که دارند، کام ما را در این ایام شیرین می نمایند. در این برنامه قصد داریم طرز تهیه زولبیا را به شما آموزش می دهیم که ترد، خوشمزه و بسیار ساده است و به شما قول می دهیم که با چشیدن طعم آن، دیگر به سراغ زولبیای آماده بیرون نخواهید رفت.

مواد لازم برای زولبیا
- نشاسته گل: 1 پیمانه سرخالی
- ماست چکیده ترش: دو سوم پیمانه
- آرد شیرینی پزی: 1 قاشق غذاخوری
- روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
- گلاب: 3 قاشق غذاخوری
- زعفران دم نموده: 1 قاشق غذاخوری
- وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
- شربت بار: 1 قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
مواد لازم برای شربت بار
- شکر: 2 پیمانه
- آب: یک پیمانه
- هل: 3 عدد
- زعفران دم نموده: 2 قاشق غذاخوری
- جوهر لیمو: یک سوم قاشق چای خوری
- آب لیمو ترش تازه: 1 قاشق چای خوری
- گلوکز: یک و نیم قاشق غذاخوری
- گلاب: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه زولبیا
- برای تهیه شهد یا شربت بار برای زولبیا، ابتدا آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید به آرامی و بدون هم زدن به جوش بیاید. وقتی نیمی از شکر حل شد، جوهر لیمو را اضافه کنید و به آرامی با یک قاشق چوبی شهد را هم بزنید.
- هل کوبیده شده، زعفران دم نموده، گلوکز مایع و گلاب را به شهد اضافه کنید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر به آرامی بجوشد تا آماده گردد.
- برای تهیه خمیر زولبیا، نشاسته و ماست چکیده را با هم مخلوط کنید و سپس زعفران دم نموده، گلاب، روغن مایع و یک قاشق غذاخوری از شربت بار را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یک دست گردد.
- بعد از یک دست شدن خمیر، آرد شیرینی پزی، بکینگ پودر و وانیل را به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید.
- اجازه دهید خمیر با درب بسته برای یک ساعت استراحت کند.
- خمیر زولبیا را داخل یک ظرف سس پمپی یا قیف شیرینی پزی بریزید و سپس آن را داخل روغن داغ ریخته و فرم دهید.
- وقتی دو طرف زولبیاها طلایی شد، آن ها را داخل شربت بار داغ بریزید و سپس داخل آبکش قرار دهید تا شهد اضافی از آن ها خارج گردد.
- نوش جان.
انتشار: 2 اردیبهشت 1404
بروزرسانی: 2 اردیبهشت 1404
گردآورنده: faceraz.ir
شناسه مطلب: 2514
به "طرز تهیه زولبیای ترد و خوشمزه به روش قنادی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه زولبیای ترد و خوشمزه به روش قنادی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید